Eden's Garden logo

Tradiční thajská masáž

Thajská masáž je cestou klidu a harmonie, která kombinuje jógu a masážní techniky pro celkovou relaxaci. Naše dlouholeté zkušenosti vás dovedou k naprostému uvolnění. Zažijte jedinečný thajský zážitek!

Thajská masáž je považována za praktickou aplikaci buddhistického principu „Metta“ neboli projevů laskavosti, které tvoří základ velmi účinné léčby nejen těla, ale též mysli a duše. Thajská masáž využívá indickou jógovou techniku protahování zvanou „ájurvéda“, do které byly začleněny rozsáhlé principy energetického léčení s cílem upravit a stabilizovat tok energie v celém těle.

Thajská masáž v Eden’s Garden se skládá z řady souvislých interaktivních pohybů, protahování a harmonické masáže, která sleduje všechny energetické linie a tlakové body těla. výsledkem je hluboké uvolnění od psychického a fyzického stresu. Thajská masáž vás nejen povzbudí, ale nabídne vám také neuvěřitelnou následnou relaxaci.

Masáž tlakových bodů podél deseti základních energetických kanálů těla uvolňuje zablokovanou energii a posiluje vědomí a vitalitu. Jemné protahování svalů snižuje svalovou ztuhlost, zvyšuje schopnost doplňování energie a navozuje stav hlubokého klidu. Po masáži si budete připadat jako znovuzrození.

V Eden’s Garden si vážíme individuality každého klienta. Síla a intenzita masáže, včetně míry protahování, se přizpůsobují vašim potřebám a přáním. Naše zkušené masérky jsou schopny se soustředit na konkrétní problémové oblasti a poskytnout vám masáž, která vám nejvíce vyhovuje. Naším cílem je, abyste odcházeli z našeho salonu plně uspokojeni, uvolněni a obnoveni.

Je pravda, že tradiční thajská masáž může být intenzivní zážitkem a ne všichni klienti ji mohou považovat za příjemnou. Tato masáž zahrnuje hluboké protažení a masírování svalů, což může způsobit dočasné nepohodlí nebo bolest.

Pokud jste nový v oblasti masáží nebo pokud máte obavy o intenzitu tradiční thajské masáže, je vždy dobré konzultovat své možnosti s recepční nebo s terapeutem. V Eden’s Garden máme k dispozici řadu masáží, které jsou méně intenzivní a stejně přínosné, jako je relaxační olejová masáž nebo filipínská masáž. Naše zkušené masérky také mohou upravit intenzitu masáže podle vašich potřeb a preferencí. Je důležité, abyste se cítili pohodlně a bezpečně během celéhé masáže.

Sílu a intenzitu masáže konzultujte s našimi masérkami. Abychom dosáhli požadovaného výsledku a splnili vaše očekávání. Naše masérky mají dlouholeté zkušenosti a mohou se zaměřit na konkrétní body, které vás trápí. Každá z našich masáží vychází z osvědčených postupů, které upravujeme na základě zpětné vazby od našich zákazníků.

Ceny masáže

60 min
1099 Kč
90 min
1599 Kč
120 min
1999 Kč

Ceny masáže pro dva

60 min
2198 Kč

Podrobnosti

  • Dobře se hydratujte a pijte hodně vody.
  • Na recepci si můžete vyžádat jednorázové spodní prádlo.
  • Dámám doporučujeme, aby si kvůli pohodlí sundaly podprsenku.
  • Před zahájením masáže si lehněte na masážní stůl a počkejte na masérku.
  • Během masáže se uvolněte a zhluboka dýchejte.
  • Pokud vám cokoli není příjemné, informujte masérku.
  • Po masáži postupně vstaňte a zvykněte si na uvolnění svého těla.

Naše tipy

  • Využijte jednorázové spodní prádlo pro vaše pohodlí.
  • Před masáží vyvarujte se těžkému jídlu.
  • Sílu masáže i sílu protahování si upravíte společně s masérkou dle vašich preferencí i během masáže.
  • Doporučené opakování 1x týdně.

Fotogalerie

Massages Edens Garden

Masáže

Dopřejte si relaxaci při našich masážích, které jsme pro vás vybrali na základě našich zkušeností.

Benefits at Edens Garden

Benefity a FKSP

Platba Benefity i FKSP? Ano, u nás to jde! Neodmítněte tuto skvělou možnost! A užijte si relaxaci.

Gift Cards Edens Garden

Dárkové poukazy

Potěšte své přátele, rodinu, kolegy. Darujte jim dárkový poukaz na kvalitním papíře v luxusní obálce.

Branches Edens Garden

Pobočky

Rádi vás uvidíme! Jsme tu pro vás každý den za každého počasí. Užijte si relaxaci bez bolesti.