Eden's Garden logo

Královská masáž

Masáž bylinnými měšci

Pokud máte pocit, že vás všechno bolí, jste přepracovaní a bez energie a chcete dobrou masáž, ale necítíte se na intenzivní hnětení svalů, pak pro vás bude tato Královská masáž ideální volbou Pokud máte pocit, že vás všechno bolí, jste přepracovaní a bez energie a chcete dobrou masáž, ale necítíte se na intenzivní hnětení svalů, pak pro vás bude tato Královská masáž ideální volbou. Bylinné měšce se používají ke zmírnění chronických onemocnění. Královská bylinná masáž pomáhá uvolnit póry a přináší hojivé teplo do bolavých svalů, takže dochází k okamžité úlevě.

Při této masáži se na pokožku klienta přikládají bavlněné měšce naplněné bylinami. Oleje z těchto bylin se za pomoci tradičních thajských masážních technik aplikují na vaši pokožku a jsou do ní vstřebávány. Naši terapeuti v Eden’s Garden používají speciální směs bylin, aromatických vůní a terapeutických doteků, které pomáhají odblokovat nahromaděnou energii, svalové napětí a pomáhají zvýšit krevní oběh a zmírnit stres.

Pokud máte pocit, že vás všechno bolí, jste přepracovaní a bez energie a chcete dobrou masáž, ale necítíte se na intenzivní hnětení svalů, pak pro vás bude tato masáž ideální volbou. Cílem této masáže není přehnaně fyzicky procvičit všechny abnormality a bolavá místa na vašem těle. Jde o využití léčivých vlastností éterických olejů k uvolnění napětí a uzdravení vašeho těla i mysli.

Bylinné směsi a aromaterapie s esenciálními oleji mají silný pozitivní vliv na pokožku. Byliny ve směsích jsou známé svými antioxidačními, antibakteriálními a protizánětlivými vlastnostmi. Při aplikaci na pokožku tyto byliny nejen zklidňují a obnovují povrch pokožky, ale také podporují obnovu buněk a zlepšují celkový vzhled pokožky. Teplá pára, která se během masáže uvolňuje z bylinných měšců, navíc pomáhá otevírat póry, což umožňuje bylinám a olejům proniknout hlouběji do pokožky a poskytnout tak maximální účinek.

Éterické oleje používané v aromaterapii jsou vysoce koncentrované a mají silný terapeutický účinek. Při aplikaci na pokožku pronikají tyto oleje do vrstev pokožky a do krevního oběhu, což umožňuje rychlé dodání léčebných účinků do celého těla. Esenciální oleje také stimulují nervový systém a mohou pomoci uvolnit svalové napětí a stres. Teplo z masáže navíc zvyšuje vstřebávání olejů, čímž se zvyšuje jejich účinnost. Tato kombinace bylinných obkladů a esenciálních olejů tak přináší účinnou terapii pro tělo i mysl.

Sílu a intenzitu masáže konzultujte s našimi masérkami. Abychom dosáhli požadovaného výsledku a splnili vaše očekávání. Naše masérky mají dlouholeté zkušenosti a mohou se zaměřit na konkrétní body, které vás trápí. Každá z našich masáží vychází z osvědčených postupů, které upravujeme na základě zpětné vazby od našich zákazníků

Ceny masáže

60 min
1250 Kč
90 min
1899 Kč
120 min
2250 Kč

Ceny masáže pro dva

60 min
2500 Kč

Podrobnosti

  • Dobře se hydratujte a pijte hodně vody.
  • Na recepci si můžete vyžádat jednorázové spodní prádlo.
  • Dámám doporučujeme, aby si kvůli pohodlí sundaly podprsenku.
  • Před zahájením masáže si lehněte na masážní stůl a počkejte na masérku.
  • Během masáže se uvolněte a zhluboka dýchejte.
  • Pokud vám cokoli není příjemné, informujte masérku.
  • Po masáži postupně vstaňte a zvykněte si na uvolnění svého těla.

Naše tipy

  • Využijte jednorázové spodní prádlo pro vaše pohodlí.
  • Před masáží vyvarujte se těžkému jídlu.
  • Sílu masáže si upravíte společně s masérkou dle vašich preferencí i během masáže.
  • Doporučené opakování 1x týdně.

Fotogalerie

Masáže

Dopřejte si relaxaci při našich masážích, které jsme pro vás vybrali na základě našich zkušeností.

Benefity a FKSP

Platba Benefity i FKSP? Ano, u nás to jde! Neodmítněte tuto skvělou možnost! A užijte si relaxaci.

Dárkové poukazy

Potěšte své přátele, rodinu, kolegy. Darujte jim dárkový poukaz na kvalitním papíře v luxusní obálce.

Pobočky

Rádi vás uvidíme! Jsme tu pro vás každý den za každého počasí. Užijte si relaxaci bez bolesti.